Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: 3opuu
Категория: Други
Прочетен: 92081
Постинги: 15
Коментари: 9
Гласове: 17
Архив
Постинг
25.08.2012 02:40 - Някой от символите в Фън Шуй и значението им!...
Автор: 3opuu Категория: Други   
Прочетен: 2324 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 25.08.2012 02:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Използването на различни интересни символи е важна част в практиката на фън шуй за привличане на благоприятна енергия в заобикалящата ни среда и за активиране на различни аспекти от живота: здраве, богатство, любов, семейство, деца, кариера. Те могат да бъдат и един прекрасен подарък за обичаните от вас хора.   
  Ето и малко информация относто това, кой символ какво предназначение има:  
  РИБА - символ на изобилие и успех. Фигурка на риба поставена в щастливия ъгъл или на бюрото спомага за успех в кариерата и учението, а под формата на картина или стенна фигура в коридора, близо до входната врата, символизира как богатството влиза през устата на къщата.   Най-популярни в символичния фън шуй са фигурите на шаран и пъстърва.   Шаранът символизира постоянство и упоритост при печеленето на пари и успех при полагането на изпити, a пъстървата богатство и благоденствие за членовете на домакинството.  
  КОН- той е символ на щастие, късмет, здрава основа, свобода и закрила. Конят носи със себе си вятъра на промяната и благоприятни моменти в живота. Поставете фигурката на кон близо до входната врата в дома или в офиса и закрепете към гърба или копитото му монета. Тогава той ще ви донесе не само щастие и късмет, но и пари.  
  ОРЕЛ - един от най - мощните символи на славата и успеха. Подходящ за амбициозни хора, стремящи се към успеха, които поставят пред себе си големи задачи и се стремят да постигнат много в живота. Неговото място е в Сектора на Славата в дома или в офиса.  
  ТРИТЕ КИТАЙСКИ МОНЕТИ вързани с червен конец са мощен символ на паричния късмет. Смята се, че добре вързаните монети предпазват от измами и създават условия за процъфтяващ бизнес. Можете да ги носите в портмонето си или да ги залепите върху всички важни папки, както и върху касовата книга, за да увеличите оборота и продажбите или да ги поставите върху входната врата, за да привлечете късмета на богатството. Смята се, че притежавайки връзката на Трите монети, финансовия успех ще ви споходи много скоро. Все пак бъдете търпеливи – за да се променят позитивно енергиите е необходим минимум един лунен месец от 28 дни.  
КОСТЕНУРКАТА е символ на здраве, дълголетие, мъдрост и благоденствие. Поставянето на една фигурка на костенурка в Сектора на Кариерата или на Север в дома или в хола в плитка купа с вода носи едновременно богатство, подкрепата от подходящи хора и успехи в кариерата. За предпочитане са фигурите изработени от керамика или камък - нефрит, ахат, опал. Смята се, че фигурката на костенурка един прекрасен семеен подарък, които ще внесе в дома здраве, мъдрост и дълголетие.



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - PROO-Обяви България
27.08.2012 13:28
Безплатен портал за обяви. Ако предлагате или търсите стоки и услуги, това е вашият сайт за обяви, подреден удобно по секции. - http://www.proo-obyavi.bg/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930